Jocuri Pescarul Campion


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Pescarul Campion

Descriere: In acest joc, concurezi la campionatul national de pescuit. Cu toate ca ai exersat ani la rand, acuma pare mai greu ca niciodata. Insa, da tot ce ai mai bun si prinde cati mai multi pesti poti pentru a primi un punctaj cat mai mare.
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Pescarul Campion doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Pescarul Campion - Jocuri pentru copii

Pescarul Campion Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Pescarul Campion pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Pescarul Campion este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Pescarul Campion, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri copii, Jocuri pentru copii, Jocuri amuzante, Jocuri pescuit, Jocuri cu pescuit,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Pescarul Campion pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games