Jocuri Peste Cu Salata


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Peste Cu Salata

Descriere: A sosit weekend-ul si ai decis sa iti chemi colegii la tine pentru a lua masa impreuna. Dupa ce te-ai gandit mai mult timp ce ar trebui sa pregatesti, te-ai hotarat asupra unei retele: peste cu salata. Suna apetisant, insa este totodata o reteta greu de realizat. Ai grija sa ai la indemana toate ingredientele necesare, spala cu mare atentie legumele, apoi pregateste-le conform retetei. Multa distractie!!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Peste Cu Salata doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Peste Cu Salata - Jocuri pentru copii

Peste Cu Salata Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Peste Cu Salata pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Peste Cu Salata este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Peste Cu Salata, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri de copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri mancare, Jocuri cu mancare, Jocuri bucatar, Jocuri cu bucatar, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Peste Cu Salata pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games