Jocuri Petrecere Cu Prietenii


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Petrecere Cu Prietenii

Descriere: Este weekend si te-ai decis sa mergi cu prietenii la o petrecere care se tine acasa la un coleg de liceu. In timpul petrecerii ai fost provocat sa intri intr-un joc. Trebuie sa nimeresti cu mingea de ping-pong paharele adversarului si acesta va trebui sa il bea. Daca el nimereste paharul tau, tu va trebui sa bei de asemenea. Cu cat mai multe pahare vei nimeri cu atat mai ametit va fi adversarul tau, iar sansele tale de castig vor fi tot mai mari. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Petrecere Cu Prietenii doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Petrecere Cu Prietenii - Jocuri pentru copii

Petrecere Cu Prietenii Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Petrecere Cu Prietenii pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Petrecere Cu Prietenii este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Petrecere Cu Prietenii, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri cu bere, Jocuri bere, Jocuri petreceri, Jocuri cu petreceri, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Petrecere Cu Prietenii pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games