Jocuri Piata De Alimente


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Piata De Alimente

Descriere: Esti un fermier care s-a decis sa cultiveze cateva legume si fructe pe care apoi sa le duca la piata si sa le vanda. La inceput vei merge la piata cu o bicicleta, apoi cu tractor, tir si altele. Trebuie sa inveti care produse se vand cel mai bine la piata si astfel sa duci ceea ce cer clientii. Ai grija cum conduci pentru ca s-ar putea sa ajungi la piata cu remorca goala. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul si sagetile de la tastatura
Publicitate

Jucati acum Piata De Alimente doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Piata De Alimente - Jocuri pentru copii

Piata De Alimente Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Piata De Alimente pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Piata De Alimente este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Piata De Alimente, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri biciclete, Jocuri cu biciclete, Jocuri masina, Jocuri cu masina, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri de livrat marfa, Jocuri livrat marfa,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Piata De Alimente pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games