Jocuri Ping Pong Cu Garfield


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Ping Pong Cu Garfield

Descriere: Un joc foarte amuzant si interesant din categoria jocurilor sport pentru copii. Acum puteti juca tenis de masa (ping pong) cu motanul vostru favorit, cel caruia ii place foarte mult lasagna. Asa este, ati ghicit, este vorba de Garfield. Cel mai neastamparat motan va asteapta sa jucati ping pong.
Control: Trebuie miscat mouse-ul pentru a controla paleta. Stanga - dreapta pentru a deplasa paleta; inainte - inapoi pentru a lovi mingea de ping pong.
Publicitate

Jucati acum Ping Pong Cu Garfield doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Ping Pong Cu Garfield - Jocuri pentru copii

Ping Pong Cu Garfield Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Ping Pong Cu Garfield pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Ping Pong Cu Garfield este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Ping Pong Cu Garfield, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri ping pong, Jocuri cu garfield, Ping pong, Ping pong online, Tenis de masa, Tenis de masa online, Jocuri tenis de masa, Jocuri garfield,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Ping Pong Cu Garfield pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games