Jocuri Piratul Jack


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Piratul Jack

Descriere: Piratul Jack este un joc de aptitidine si indemanare. Trebuie sa arunci cu o minge de aur in comoara de pe vasul tau si sa o inchizi cat de repede ca nu cumva sa vina hotii sa ti-o fure. Inchideti comoara si ascundeti-o bine. La unele nivele ai si un ajutor cu tine, un pirat care te ajuta sa inchizi cat mai repede comoara. Spor!
Control: Se foloseste mouse-ul pentru a tinti si a arunca cu mingea de aur.
Publicitate

Jucati acum Piratul Jack doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Piratul Jack - Jocuri pentru copii

Piratul Jack Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Piratul Jack pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Piratul Jack este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Piratul Jack, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu pirati, Jocuri cu comori, Hoti de comori, Jocuri pirati, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu aur, Jocuri cu diamante, Jocuri cu naufragiati, Jocuri cu vapoare,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Piratul Jack pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games