Jocuri Pisicuta Sisi


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Animale > Pisicuta Sisi

Descriere: Sisi este pisicuta noastra.Am gasit-o intr-o zi ploioasa la marginea orasului sub un pod.Plangea saracuta de foame si de frig.Am luat-o in casa noastra si am inceput sa ne ingrijim de ea.Treptat am vazut ca ii place foarte mult sa se ocupe de mancare.Chiar ea ne spune in fiecare zi ca doreste sa se prepare tot felu de delicatese.De data aceasta am dus-o intr-un restaurant unde bucatarul sef a lasa-o sa pregateasca pentru clientii lui.Hai sa vedem cum se descurca! Mult noroc Sisi!
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Pisicuta Sisi doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Pisicuta Sisi - Jocuri pentru copii

Pisicuta Sisi Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Pisicuta Sisi pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Pisicuta Sisi este un joc din categoria Jocuri Cu Animale unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Pisicuta Sisi, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri noi, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu pisicute, Jocuri cu bucatari, Jocuri cu mancare, Jocuri de gatit, Jocuripezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Pisicuta Sisi pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games