Jocuri Politia Rutiera


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri 3D > Politia Rutiera

Descriere: Prinde-i pe baietii rai din oras cu ajutorul patrulei de politie. Pentru a acumula mai multe puncte, colecteaza stelutele galbene de pe drum. Pentru a trece de la un nivel la altul trebuie sa indeplinesti cerintele in cel mai scurt timp posibil. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza sagetile de la tastatura si tasta "X"
Publicitate

Jucati acum Politia Rutiera doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Politia Rutiera - Jocuri pentru copii

Politia Rutiera Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Politia Rutiera pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Politia Rutiera este un joc din categoria Jocuri 3D unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Politia Rutiera, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pentru baieti, Jocuri baieti, Jocuri cu masini, Jocuri masini, Jocuri cu politie, Jocuri politie, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri cu infractori, Jocuri infractori,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Politia Rutiera pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games