Jocuri Pompier La Datorie


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Actiune > Pompier La Datorie

Descriere: Sa fi pompier nu este o meserie usoara deloc. Chiar daca lumea te apreciaza si te respecta, tu trebuie sa lucrezi foarte mult ca sa ajungi iubit de lume. Trebuie sa ai curaj, sa fi responsabil, sa fi mereu intr-o forma fizica buna si multe altele. In acest joc tu esti acel pompier curajos care salveaza oamenii din incendii. Trebuie insa sa verifici regulat daca mai ai benzina la masina si apa destula pentru a stinge incendiul, in caz contrar trebuie sa mergi la benzinarie respectiv la un hidrant. Mult noroc pompier!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza sagetile de la tastatura
Publicitate

Jucati acum Pompier La Datorie doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Pompier La Datorie - Jocuri pentru copii

Pompier La Datorie Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Pompier La Datorie pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Pompier La Datorie este un joc din categoria Jocuri De Actiune unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Pompier La Datorie, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri de copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu pompieri, Jocuri pompieri, Jocuri de parcat, Jocuri parcari, Jocuri cu parcari, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Pompier La Datorie pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games