Jocuri Pompierul Curajos


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Actiune > Pompierul Curajos

Descriere: Este un nou joc grozav. Treaba ta ca pompier este de a merge in oras si de a salva civilii nevinovati din incendiile in care sunt prinsi.Trebuie sa ai doi pompieri, care sunt in permanenta cu o trambulina si un al treilea care ii va salva pe civili.
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul sau sagetile de la tastatura
Publicitate

Jucati acum Pompierul Curajos doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Pompierul Curajos - Jocuri pentru copii

Pompierul Curajos Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Pompierul Curajos pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Pompierul Curajos este un joc din categoria Jocuri De Actiune unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Pompierul Curajos, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri distractive, Jocuri amuzante, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri pompieri, Jocuri cu pompieri, Jocuri cu foc, Jocuri foc,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Pompierul Curajos pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games