Jocuri Portal Teleportatorul


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Logice > Portal Teleportatorul

Descriere: Joc conceput dupa renumitul Portal 2, creat de cei de la Valve. Portal, versiunea flash include peste 40 de nivele provocatoare, dezvoltand gandirea si abilitatile dumneavoastra logice. Fiind un joc foarte cunoscut nu necesita mai multa prezentare, de aceea: Have Fun!
Control: A W D - miscare; Q - deschideti portalul albastru; E - deschideti portalul galben; R - inchideti ambele portale; F - ridicati un obiect; O - ajustati calitatea jocului; Esc/P - pauza in joc
Publicitate

Jucati acum Portal Teleportatorul doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Portal Teleportatorul - Jocuri pentru copii

Portal Teleportatorul Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Portal Teleportatorul pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Portal Teleportatorul este un joc din categoria Jocuri Logice unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Portal Teleportatorul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu teleportare, Jocuri pentru copii, Portal, Teleportare, Jocuri din viitor, Jocuri futuristice,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Portal Teleportatorul pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games