Jocuri Portret De Familie


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Imbracat > Portret De Familie

Descriere: Familia Ken doreste sa isi faca un portret de familie asa cum fac de fiecare data cand sunt in vacanta. Acum sunt plecati pe o insula din Filipine. Poti sa decizi tu cum ii imbraci, fie mai sport, casual sau mai elegant. Vei avea de ales la domnul Philip dintre costume, camasi sau tricouri,pantaloni scurti sau lungi, iar la doamna Rosie si micuta domnisoara Sarah, vei avea de ales dintre o multime de rochite si tricouase. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Portret De Familie doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Portret De Familie - Jocuri pentru copii

Portret De Familie Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Portret De Familie pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Portret De Familie este un joc din categoria Jocuri De Imbracat unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Portret De Familie, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pentru fete, Jocuri de fete, Jocuri fete, Jocuri cu haine, Jocuri haine, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Portret De Familie pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games