Jocuri Porumb Indian


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Porumb Indian

Descriere: In acest joc tocmai ti-ai deschis un stand cu porumb indian undeva pe malul marii unde este plin de turisti deoarece este varf de sezon. Treaba ta este sa le prepari porumbul feicaruia dupa preferintele lor si apoi sa il servesti inainte ca, clientii tai sa paraseasca standul. Asa ca, grabeste-te si fa cat mai multi bani. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Porumb Indian doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Porumb Indian - Jocuri pentru copii

Porumb Indian Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Porumb Indian pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Porumb Indian este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Porumb Indian, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri de fete, Jocuri fete, Jocuri pentru fete, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu mancare, Jocuri mancare, Jocuri cu porumb, Jocuri porumb, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Porumb Indian pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games