Jocuri Pregatire Pentru Atac


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Lupte > Pregatire Pentru Atac

Descriere: Crezi ca ai tot ce trebuie pentru a face parte din Armata? Toti viitorii soldati trebuie sa treaca prin 'Pregatire pentru atac' inainte de a putea lupta cot la cot cu cei mari. 'Pregatire pentru atac' este un joc 3D cu multe probe prin care soldatii vor fi pregatiti pentru atacuri. In aceasta pregatire pentru lupta ai doar o singura uniforma, asa ca incearca sa o pastrezi curata. Dupa o pregatire dura, vei fi transformat intr-ul adevarat soldat. Daca esti interesat sa fi un soldat, trebuie sa joci acest joc gratis online 'Pregatire pentru atac', doar pe pezo.ro. Trebuie sa termini antrenamentul si sa treci toate obstacolele ca sa devii un soldat in armata. Printre problele pe care trebuie sa le treci sunt: sa te tarasti in coate pe sub un gard, sa sari sau sa te cateri peste diferite obstacole. Incepe acum aceasta aventura. Nu e usor sa fii noul recrut, dar cu siguranta iti va placea acest joc nou gratis online 'Pregatire pentru atac'.
Control: Misca-te cu sagetile de la tastatura si sari/catara-te cu X.
Publicitate

Jucati acum Pregatire Pentru Atac doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Pregatire Pentru Atac - Jocuri pentru copii

Pregatire Pentru Atac Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Pregatire Pentru Atac pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Pregatire Pentru Atac este un joc din categoria Jocuri Cu Lupte unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Pregatire Pentru Atac, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu lupte, jocuri cu armata, jocuri cu soldati, jocuri flash gratis online, jocuri flash, jocuri online, jocuri gratis, gratis, online, flash, lupte, soldati, armata, militar, pregatire pentru atac, jocul pregatire pentru atac, atac, lupta, joc 3d, probe, obstacole, uniforma, joc gratis online pe pezo.ro, pezo.ro, antrenament, soldat in armata, a te tari, sa te cateri, sa sari, catari, sari, aventura, recrut,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Pregatire Pentru Atac pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games