Jocuri Pregatire Pentru Bal


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Imbracat > Pregatire Pentru Bal

Descriere: Frumoasa Carina a terminat scoala de curand si urmeaza sa aibe balul mult asteptat de toata lumea. Multe colege ale ei si-au facut deja programare la machiaj si au fost in oras cumparandu-si rochiile de bal. Din cauza unei mici vacante pe care a petrecut-o cu parintii a uitat sa isi faca si ea programare la machiaj si acum este prea tarziu.Ajut-o sa se machieze si sa aleaga o rochie potrivita pentru bal.
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Pregatire Pentru Bal doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Pregatire Pentru Bal - Jocuri pentru copii

Pregatire Pentru Bal Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Pregatire Pentru Bal pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Pregatire Pentru Bal este un joc din categoria Jocuri De Imbracat unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Pregatire Pentru Bal, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri pezo, Pezo, Jocuri noi, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri pentru fete, Jocuri de fete, Jocuri de machiat, Jocuri online, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri noi, Jocuri gratis,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Pregatire Pentru Bal pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games