Jocuri Pregatiri Bratz


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Pentru Fete > Pregatiri Bratz

Descriere: Prietenele noastre, fetele Bratz doresc sa profite de fiecare zi din vacanta asa ca au decis ca in acesta seara sa mearga la cinema pentru ca se ruleaza filmul lor preferat. In acest joc treaba ta este sa le ajuti pe fiecare din ele ca sa isi gaseasca hainele prin camera si sa se aranjeze cat mai dragut pentru aceasta seara. Insa, ai grija sa te uiti din cand in cand si la ceas, pentru ca nu ai vrea ca taxiul sa astepte dupa fete. Deci, grabeste-te! Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Pregatiri Bratz doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Pregatiri Bratz - Jocuri pentru copii

Pregatiri Bratz Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Pregatiri Bratz pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Pregatiri Bratz este un joc din categoria Jocuri Pentru Fete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Pregatiri Bratz, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri bratz, Jocuri cu bratz, Jocuri cu haine, Jocuri haine, Jocuri de imbracat, Jocuri imbracat, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Pregatiri Bratz pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games