Jocuri Prietenii Tom Si Jerry


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Prietenii Tom Si Jerry

Descriere: Joaca acum celebrul joc Tom si Jerry. Prietenii Tom si jerry este un joc in care puteti alege cine sa fiti, iar in funtie de alegerea ta, daca esti Tom trebuie sa dai cu baloane dupa Jerry pana il nimeresti, iar daca alegi sa fi Jerry trebuie sa furi cat mai multe bucati de cascaval din frigiderul lui Tom.
Control: Se folosesc tastele de la tastatura.
Publicitate

Jucati acum Prietenii Tom Si Jerry doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Prietenii Tom Si Jerry - Jocuri pentru copii

Prietenii Tom Si Jerry Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Prietenii Tom Si Jerry pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Prietenii Tom Si Jerry este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Prietenii Tom Si Jerry, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu tom si jerry, Tom and jerry, Tom si jerry, Jocuri cu tom, Jocuri cu jerry, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri online,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Prietenii Tom Si Jerry pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games