Jocuri Primul Meu Restaurant


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Primul Meu Restaurant

Descriere: John si Kate au avut parte de surpriza vietii lor cand au castigat la bingo 100.000 $. Cu acesti bani pot sa isi deschida insfarsit o mica afacere, si anume propriul lor restaurant unde sa munceasca amandoi. Fi alaturi de acest cuplu ca ceea ce si-au propus sa si reuseasca, si anume sa aiba un adevarat succes in noul lant de restaurante. Nu uita ca ei trebuie sa isi faca clientii fericiti pentru ca acestia sa revina si in alte zile. Pentru a crea un mediu cat mai confortabil ei trebuie sa isi imbunatateasca restaurantul de la o zi la alta. Mult succes in noua afacere!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Primul Meu Restaurant doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Primul Meu Restaurant - Jocuri pentru copii

Primul Meu Restaurant Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Primul Meu Restaurant pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Primul Meu Restaurant este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Primul Meu Restaurant, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri de copii, Jocuri pentru fete, Jocuri de fete, Jocuri fete, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu restaurant, Jocuri restaurant, Jocuri cu mancare, Jocuri mancare, Jocuri cu bucatar, Jocuri bucatar, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Primul Meu Restaurant pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games