Jocuri Prinde Bilute


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Prinde Bilute

Descriere: Iepurasul Rimmy este un iepuras ca toti ceilalti , caruia ii place sa munceasca si sa stranga cat mai multe roade. El are un nou job, cel de prins bilute de diferite culori pe care le va adauga la colectia lui . Ajuta-l sa stranga cat mai multe bilute, care vor insemna puncte. Termin-o de prins cat mai multe bilute , in cele 10 nivele foarte antrenate . Pentru a-l impresiona pe sef are nevoie sa stranga mii de bilute , si sa dea dovada de o indemanare rar intalnita printre acesti iepurasi.
Control: Pentru a prinde bilutele va trebui sa folosesti mouse-ul si sa fii foarte atent cu ochii pe bile , atunci cand ele vin tu sa fii pregatit sa le culegi si sa le adaugi in cosul tau . Daca nu stii cum sa procedezi in prinsul bilelor , la inceput , ai un tutorial care te va ajuta sa inveti sa joci acest joc minunat.
Publicitate

Jucati acum Prinde Bilute doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Prinde Bilute - Jocuri pentru copii

Prinde Bilute Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Prinde Bilute pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Prinde Bilute este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Prinde Bilute, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu iepurasi, Jocuri cu bilute, Jocuri de prins bilute, Jocuri cu bile, Jocuri amuzante, Jocuri cu iepuri, Jocuri de indemanare,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Prinde Bilute pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games