Jocuri Prinde Viermisorul


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Prinde Viermisorul

Descriere: Prinde viermisorul este un joc extrem de amuzant in care tu esti o gaina care trebuie sa treaca prin mai multe obstacole pentru a prinde un viermisor. In primul nivel trebuie sa traversezi o autorstrada, foarte atent sa nu te calce masinile. In al doilea nivel trebuie sa traversezi un rau, cu ajutorul broscutelor testoase si al bustenilor care plutesc. Obstacolele din celelalte nivele va las sa le descoperiti singuri.
Control: foloseste sagetile pentru a controla gaina
Publicitate

Jucati acum Prinde Viermisorul doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Prinde Viermisorul - Jocuri pentru copii

Prinde Viermisorul Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Prinde Viermisorul pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Prinde Viermisorul este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Prinde Viermisorul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu gaini, Jocuri gaini, Jocuri cu viermisori, Jocuri viermisori, Jocuri prinde viermisorul, Jocuri de aventura,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Prinde Viermisorul pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games