Jocuri Provocare Pe Tractor 4x4


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Tractoare > Provocare Pe Tractor 4x4

Descriere: Daca esti fan jocurilor cu tractoare 4x4 atunci esti in locul potrivit. VitalityGames a lansat o noua provocare, de aceasta data cu tractoare. In acest joc "Provocare pe tractor 4x4" vei conduce un tractor modificat cu bare de otel si cateva imbunatatiri la motor. Legat de tractor este o remorca incarcata. Trebuie sa treci de toate obstacolele si sa ajungi cu intreaga incarcatura la final. Foloseste sagetile de la tastatura ca sa conduci si sa balansezi tractorul si remorca. Foloseste space ca sa franezi. Jocul iti ofera 11 nivele unde trebuie sa dovedesti ca esti cel mai bun sofer. Incearca sa nu maresti prea tare viteza asa incat sa iti cada incarcatura. Daca pierzi prea mult din incarcatura va trebui sa incepi nivelul din nou. Incearca mai multe jocuri cu tractoare aici pe pezo.ro.! Distractie placuta!
Control: Foloseste sagetile de la tastatura ca sa conduci si sa balansezi tractorul si remorca. Foloseste space ca sa franezi.
Publicitate

Jucati acum Provocare Pe Tractor 4x4 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Provocare Pe Tractor 4x4 - Jocuri pentru copii

Provocare Pe Tractor 4x4 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Provocare Pe Tractor 4x4 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Provocare Pe Tractor 4x4 este un joc din categoria Jocuri Cu Tractoare unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Provocare Pe Tractor 4x4, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Tractor, Provocare pe tractor 4x4, Provocare, Viteza, Incarcatura, Remorca, Motor,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Provocare Pe Tractor 4x4 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games