Jocuri Puff Eschimosul American


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Animale > Puff Eschimosul American

Descriere: Puff este un bun prieten care s-a mutat de la polul nord in America. Cu toate ca a trebuit sa se obisnuiasca cu multe alte obiceiuri, el este foarte incantat de decizia pe care a luat-o si este hotarat sa faca tot posibilul sa se integreze cat mai bine. Treaba ta este sa te ocupi de vestimentatia lui Puff, astfel incat sa nici nu se observe ca el nu este defapt din America. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Puff Eschimosul American doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Puff Eschimosul American - Jocuri pentru copii

Puff Eschimosul American Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Puff Eschimosul American pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Puff Eschimosul American este un joc din categoria Jocuri Cu Animale unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Puff Eschimosul American, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu haine, Jocuri haine, Jocuri cu caini, Jocuri caini, Jocuri de imbracat, Jocuri de imbracat, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Puff Eschimosul American pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games