Jocuri Pupicul Lui Sam


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Pupicul Lui Sam

Descriere: Din cauza unei mici raceli,Sam a trebuit sa fie dus la doctor pentru a i se face o injectie. Ajunse acolo impreuna cu mama lui,o intalneste pe micuta Sue care era si ea la doctor. Pentru a termina mai repede cu ei,doctorita ii pune pe aceeasi masa pentru a le face injectia. In timpul injectiei,Sam tot incerca sa o pupe pe Sue. Ajuta-l sa nu il vada mamicile si doamna doctor .Mult succes!
Control: Pentru a te juca acest joc utilizezi mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Pupicul Lui Sam doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Pupicul Lui Sam - Jocuri pentru copii

Pupicul Lui Sam Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Pupicul Lui Sam pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Pupicul Lui Sam este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Pupicul Lui Sam, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri cu bebelusi, Jocuri bebelusi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Pupicul Lui Sam pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games