Jocuri Purcelusul De Cartof


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Purcelusul De Cartof

Descriere: Pentru ca se apropie Revelionul,strabunica mea doreste sa pregateasca o masa plina de bunatati de care sa ne bucuram pe tot parcursul serii si pana dimineata.Are foarte multe retete speciale si foarte bune pe care le-a primit de la mama ei.De data aceasta doreste sa pregateasca pe langa alte bunatati o reteta speciala pe care doar ea si mama o stiu.Este vorba de cartofi modelati sub forma de purcel.Hai sa vedem cum reuseste.
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Purcelusul De Cartof doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Purcelusul De Cartof - Jocuri pentru copii

Purcelusul De Cartof Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Purcelusul De Cartof pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Purcelusul De Cartof este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Purcelusul De Cartof, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri distractive, Jocuri amuzante, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu bucatari, Jocuri cu mancare, Jocuri cu animale, Jocuripezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Purcelusul De Cartof pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games