Jocuri Razboiul Piratilor Din Caraibe


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Lupte > Razboiul Piratilor Din Caraibe

Descriere: Jucați cele mai recente și mai distractive jocuri 3D de acțiune cu pirați online pe Pezo.ro. Faceți click pentru a juca acest nou joc numit Razboiul Piratilor din Caraibe. Navigați în inima Caraibelor în epoca pirateriei pe timpul steagurilor negre și craniilor albe și oportunităților de aur. Devening un căpitan pirat, teroarea mărilor fiind cunoscut ca cel mai fioros pirat în viață! Explorați multe locații periculoase pline de aventuri și luptați pentru a distruge orașele piraților răi. Bucurați-vă de o grafica minunată 3D menită să vă aducă înapoi în timp. Cu o coloană sonoră spectaculoasă și lupte dinamice. Folosiți-vă sabia și loviți repede pentru a obține cât mai multe lovituri dușmanilor înainte să vă nimereasca ei. Omoara toti piratii si oamenii care au sabii care incearca sa te omoare si sa te asiguri ca vei cauta potiunile de viata pentru a-ti restaura sanatatea si a termina toate nivelele. Fiecare nivel are un număr de pirați pe care trebuie să îl eliminați pentru a putea termina. Bucurați-vă de acest joc epic cu pirati și fiți cel mai bun jucător online din jocul War of Caribbean Pirates.
Control: Foloseste W,A,S,D ca sa controlezi miscarile. Foloseste mausul pentru a naviga/lupta si bloca atacurile piratilor. Foloseste tasta Shift pentru a fugi/sprinta. Foloseste tasta Spatiu pentru a sari. Si tasta ''Q'' pentru a te rostogoli.
Publicitate

Jucati acum Razboiul Piratilor Din Caraibe doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Razboiul Piratilor Din Caraibe - Jocuri pentru copii

Razboiul Piratilor Din Caraibe Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Razboiul Piratilor Din Caraibe pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Razboiul Piratilor Din Caraibe este un joc din categoria Jocuri Cu Lupte unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Razboiul Piratilor Din Caraibe, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Pirati, Razboi, Caraibe, Lupte, Sabii, Corabii,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Razboiul Piratilor Din Caraibe pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games