Jocuri Razboiul Tunurilor


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Lupte > Razboiul Tunurilor

Descriere: Ai pornit la razboi cu un singur tun, insa cu diferite proiectile si multa experienta. Distruge tunurile inamice inainte sa te distruga ele pe tine. Alege proiectilele potrivite fiecarei situatii si baga frica in marile castele ale lumii. Unele proiectile sunt mai distrugatoare, altele mai putin. In functie de fiecare situatie alege-le pe toate.
Control: Foloseste mouse-ul pentru a seta directia si puterea proiectilelor. Fa click pentru a trage cu tunul in tunurile inamice.
Publicitate

Jucati acum Razboiul Tunurilor doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Razboiul Tunurilor - Jocuri pentru copii

Razboiul Tunurilor Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Razboiul Tunurilor pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Razboiul Tunurilor este un joc din categoria Jocuri Cu Lupte unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Razboiul Tunurilor, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu tunuri, Jocuri razboi, Jocuri de distrus,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Razboiul Tunurilor pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games