Jocuri Rechinul Din Sydney


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Rechinul Din Sydney

Descriere: Cu totii stim ca rechinii nu sunt deloc prietenosi si ca ar trebui sa stam cat mai departe de ei. Acest lucru este adevarat si in acest joc. Tu joci rolul unui rechin care trebuie sa distruga cat mai multe obiecte pe care le intalneste pentru a primi un scor cat mai mare. Mult distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se folosesc sagetile de la tastatura si tasta "A" sau tasta "CTRL"
Publicitate

Jucati acum Rechinul Din Sydney doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Rechinul Din Sydney - Jocuri pentru copii

Rechinul Din Sydney Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Rechinul Din Sydney pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Rechinul Din Sydney este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Rechinul Din Sydney, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri cu rechini, Jocuri rechini,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Rechinul Din Sydney pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games