Jocuri Restaurantul Pinguinului 1


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Restaurantul Pinguinului 1

Descriere: In timp ce pinguinul Penny se afla intr-o vacanta se rataceste si isi pierde toti banii. Din fericire, proprietarul unui restaurant local, ii ofera un loc de munca. Ajut-o pe Penny sa faca destui bani pentru a ajunge inapoi acasa la familia ei. Trebuie sa treci prin 3 locatii incitante si poti cumpara upgrade-uri cool pentru restaurant. Serveste clientii repede ca sa ii faci fericiti si sa se mai intoarca.
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul.
Publicitate

Jucati acum Restaurantul Pinguinului 1 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Restaurantul Pinguinului 1 - Jocuri pentru copii

Restaurantul Pinguinului 1 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Restaurantul Pinguinului 1 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Restaurantul Pinguinului 1 este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Restaurantul Pinguinului 1, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri copii, Jocuri pentru copii, Jocuri on line, Jocuri gratis, Jocuri noi, Jocuri mancare, Jocuri cu mancare, Jocuri pinguini, Jocuri cu pinguini, Jocuri restaurant, Jocuri cu restaurant,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Restaurantul Pinguinului 1 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games