Jocuri Restaurantul Pinguinului 2


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Restaurantul Pinguinului 2

Descriere: Ultima data cand am vazut-o pe Penny, a reusit sa-si straga destui bani pentru a se intoarce acasa. Acum s-a hotarat sa isi deschida propriul restaurant, insa are nevoie de ajutor, nu ai dori sa o ajuti? Pentru a o ajuta trebuie sa asezi clientii, sa le iei comenzile, sa le servesti mancarea si sa incasezi banii.
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul.
Publicitate

Jucati acum Restaurantul Pinguinului 2 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Restaurantul Pinguinului 2 - Jocuri pentru copii

Restaurantul Pinguinului 2 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Restaurantul Pinguinului 2 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Restaurantul Pinguinului 2 este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Restaurantul Pinguinului 2, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri copii, Jocuri pentru copii, Jocuri on line, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri mancare, Jocuri cu mancare, Jocuri restaurant, Jocuri cu restaurant, Jocuri pinguini, Jocuri cu pinguini, Jocuri noi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Restaurantul Pinguinului 2 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games