Jocuri Risc Maxim


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Risc Maxim

Descriere: Este timpul sa te intorci in vestul salbatic. Acest nou joc foloseste multe teme cu cowboy si banditi. Esti angajat de oameni importanti pentru a-i elimina pe cei care stau incalea afacerilo lor. Ai la dispozitie arme si gloante multe. Dupa fiecare nivel poti sa iti cumperi medicamente pentru a-ti recapata sanatatea. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Risc Maxim doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Risc Maxim - Jocuri pentru copii

Risc Maxim Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Risc Maxim pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Risc Maxim este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Risc Maxim, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri distractive, Jocuri amuzante, Jocuri de baieti, Jocuri baieti, Jocuri pentru baieti, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri cu pistoale, Jocuri pistoale, Jocuri cu banditi, Jocuri banditi, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Risc Maxim pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games