Jocuri Robotul Distrugator


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Robotul Distrugator

Descriere: Intr-o zi, cand totul in lumea masinutelor era linistit a aparut un robot distructiv. Toate masinutele s-au mobilizat si au trecut la lupta. Scopul tau este de a conduce si a te lansa in robot pentru a-l distruge. Ai grija la obstacolele pe care le intalnesti in drum.
Control: Foloseste SAGETILE pentru a te deplasa si SPACE pentru a trage in robot.
Publicitate

Jucati acum Robotul Distrugator doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Robotul Distrugator - Jocuri pentru copii

Robotul Distrugator Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Robotul Distrugator pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Robotul Distrugator este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Robotul Distrugator, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu distrugeri de masini, Jocuri cu roboti, Jocuri cu masini, Jocuri cu roboti distrugatori, Jocuri cu masini mici,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Robotul Distrugator pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games