Jocuri Rollercoaster


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Actiune > Rollercoaster

Descriere: Rollercoaster este un super joculet cu trenuri in care tu va trebui sa ii faci pe acesti copii sa se distreze la maxim . Ai grija sa nu ramai blocat cu trenuletul de-a lungul cursei . Va trebui sa mergi cu viteza mare , dar sa si pui frana cand este momentul.
Control: Foloseste tastele directionale pentru a controla viteza si directia trenului.
Publicitate

Jucati acum Rollercoaster doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Rollercoaster - Jocuri pentru copii

Rollercoaster Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Rollercoaster pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Rollercoaster este un joc din categoria Jocuri De Actiune unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Rollercoaster, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de distractie, Jocuri amuzante, Jocuri rollercoaster, Jocuri cu trenuri, Jocuri cu trenulete, Jocuri de aventura, Jocuri curse, Jocuri cu obstacole,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Rollercoaster pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games