Jocuri Romanticul Romeo


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Romanticul Romeo

Descriere: Pe Romeo il invidiaza toti baietii din lume, deoarece, are cea mai frumoasa slujba de pe Pamant. El este ospatar la o cafenea unde clientii sai sunt numai tinere domnisoare. Chiar daca nu castiga foarte multi bani ca ospatar, el este sigur ca este un castigator, el castiga inimile tuturor domnisoarelor pe care le serveste. Cu cat va lucra mai mult cu atat mai mult va fi apreciat de catre fete. Ajuta-l sa le castige dragostea domnisoarelor. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Romanticul Romeo doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Romanticul Romeo - Jocuri pentru copii

Romanticul Romeo Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Romanticul Romeo pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Romanticul Romeo este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Romanticul Romeo, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri cu restaurant, Jocuri restaurant, Jocuri cu cafenea, Jocuri cafenea, Jocuri ospatar, Jocuri cu ospatar, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Romanticul Romeo pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games