Jocuri Sa Aprindem Becul


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Logice > Sa Aprindem Becul

Descriere: Aprinderea becului nu este un lucru asa usor. Acest joc de logica va poate pune de multe ori in dificultate ca sa aprindeti un bec. Jocul este foarte captivant si scopul lui este de a elimina obiecte pentru a putea transmite energia electrica catre bec de la o baterie. Campul magnetic este indicat de un cerc punctat, iar ceea ce este foarte important de stiut este ca trebuie sa suprapuneti campul magnetic al sursei de energie cu campul magnetic al transmitatorului si in final cu becul. Haideti sa aprindem becul impreuna!
Control: Se foloseste mouse-ul pentru a elimina obiectele.
Publicitate

Jucati acum Sa Aprindem Becul doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Sa Aprindem Becul - Jocuri pentru copii

Sa Aprindem Becul Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Sa Aprindem Becul pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Sa Aprindem Becul este un joc din categoria Jocuri Logice unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Sa Aprindem Becul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu lumini, Jocuri pentru copii, Jocuri de aprins becuri, Jocuri distractive, Jocuri captivante, Jocuri cu bec,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Sa Aprindem Becul pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games