Jocuri Salon De Frumusete 2


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Salon De Frumusete 2

Descriere: Bella tocmai si-a deschis propriul salon de fumusete in aer liber. Ea are de-a face cu multe cliente diferite. Unele sunt foarte grabite si se enerveaza repede daca nu sunt servite, iar altele stau linistite pana le vine randul si asteapta cu rabdare sa fie infrumusetate. Cu toate ca Bella este profesionista, ea are nevoie de o asistenta pentru ca are prea multa treaba ca sa o poata face singura. Nu ai vrea sa o ajuti tu?
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Salon De Frumusete 2 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Salon De Frumusete 2 - Jocuri pentru copii

Salon De Frumusete 2 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Salon De Frumusete 2 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Salon De Frumusete 2 este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Salon De Frumusete 2, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri online, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri salon de frumusete, jocuri cu salon de frumusete, Jocuri fete, Jocuri pentru fete,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Salon De Frumusete 2 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games