Jocuri Salon Pentru Animale


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Animale > Salon Pentru Animale

Descriere: Ai fost pasionat intotdeauna de caini si acum te-ai decis sa ai cea mai frumoasa meserie din lume, si acume, sa ai grija de catelusi! In acest joc, tocmai te-ai gandit sa iti deschizi un salon de frumusete pentru animale. Treaba ta este sa le speli, sa le usti blana, sa ii tunzi si mai ai multe alte sarcini. Ai grija sa te misti repede pentru ca sunt multi caini care asteapta la rand. Fa-i feticiti atat pe caini cat si pe stapani! Mula distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Salon Pentru Animale doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Salon Pentru Animale - Jocuri pentru copii

Salon Pentru Animale Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Salon Pentru Animale pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Salon Pentru Animale este un joc din categoria Jocuri Cu Animale unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Salon Pentru Animale, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri de copii, Jocuri pentru fete, Jocuri de fete, Jocuri fete, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Salon Pentru Animale pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games