Jocuri Salonul De Frumusete


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Pentru Fete > Salonul De Frumusete

Descriere: Astazi s-a deschis salonul de coafura si makeover.Este asa de multa lume incat nu reusim sa ne ocupam asa cum am vrea noi de fiecare client in parte.Am avea nevoie de putin ajutor din partea voastra sa fiti atenti la cerintele clientilor cand au nevoie de ruj rimel sau orice altceva sa le dam la timp.
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Salonul De Frumusete doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Salonul De Frumusete - Jocuri pentru copii

Salonul De Frumusete Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Salonul De Frumusete pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Salonul De Frumusete este un joc din categoria Jocuri Pentru Fete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Salonul De Frumusete, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri de fete, Jocuri, Jocuri fete, Jocuri cu barbie, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Salonul De Frumusete pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games