Jocuri Salonul De Mirese


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Pentru Fete > Salonul De Mirese

Descriere: Salonul de mirese al doamnei Rosa este cel mai bun loc unde poti incerca o rochie de mireasa superba. Domnisoare tinere si dragute vin la doamna Rosa ca aceasta sa le transforme visele in realitate. Devenind atat de populara doamna Rosa are nevoie acum de o asistenta pentru ca nu mai poate face fata atator cliente. Ajut-o pe Rosa sa faca fericite cat mai multe tinere domnisoare. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Salonul De Mirese doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Salonul De Mirese - Jocuri pentru copii

Salonul De Mirese Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Salonul De Mirese pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Salonul De Mirese este un joc din categoria Jocuri Pentru Fete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Salonul De Mirese, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri online, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri mirese, Jocuri cu mirese, Jocuri cu haine, Jocuri haine, Jocuri salon mirese, Jocuri cu salon mirese, Jocuri salon de mirese, Jocuri cu salon de mirese,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Salonul De Mirese pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games