Jocuri Salonul Lui Sue


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Pentru Fete > Salonul Lui Sue

Descriere: Sue tocmai s-a hotarat sa faca cateva cursuri de designer vestimentar si apoi sa isi deschida propriul salon. Insa, inainte de asta, trebuie sa dovedeasca faptul ca are talent la aceasta meserie. Ajut-o sa asorteze hainele cat mai bine, apoi pune-i si cateva accesorii manechinului pentru a forma o tinuta completa, aceasta pentru ca sa primeasca un punctaj cat mai mare. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Salonul Lui Sue doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Salonul Lui Sue - Jocuri pentru copii

Salonul Lui Sue Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Salonul Lui Sue pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Salonul Lui Sue este un joc din categoria Jocuri Pentru Fete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Salonul Lui Sue, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri de copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu haine, Jocuri haine, Jocuri dress up, Jocuri de imbracat, Jocuri imbracat, Jocuri cu sue, Jocuri sue, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Salonul Lui Sue pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games