Jocuri Salonul Makeover


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Barbie > Salonul Makeover

Descriere: Astazi se deschide un salon de makeover in cartierul nostru.Are multe de oferit si o multime de surprize.Cel mai important este ca au nevoie de o angajata si te-au ales exact pe tine.O sa ai o multime de activitati si trebuie sa ai grija cu clientii ca sa se simta bine si sa mai revina la salon.Mult noroc!
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Salonul Makeover doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Salonul Makeover - Jocuri pentru copii

Salonul Makeover Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Salonul Makeover pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Salonul Makeover este un joc din categoria Jocuri Barbie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Salonul Makeover, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri noi, Jocuri distractive, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu machiaj, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Salonul Makeover pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games