Jocuri Salonul Pentru Animale


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Animale > Salonul Pentru Animale

Descriere: Miruna are propriul ei salon de animale.A fost un plan pe care il avea de foarte multa vreme doar ca nu a reusit mai repede sa il indeplineasca.Este foarte fericita si mandra de aceasta.Se pare ca multi clienti au auzit de salon deorece din ce in ce mai multi vin.De aceea Miruna are nevoie de un ajutor care sa preia clientii si sa ofere animalelor ce doresc ele.
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Salonul Pentru Animale doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Salonul Pentru Animale - Jocuri pentru copii

Salonul Pentru Animale Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Salonul Pentru Animale pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Salonul Pentru Animale este un joc din categoria Jocuri Cu Animale unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Salonul Pentru Animale, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri noi, Jocuri distractive, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuripezo, Jocuri pezo, Jocuri cu doctori,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Salonul Pentru Animale pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games