Jocuri Salonul Tau De Hairstyle


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Barbie > Salonul Tau De Hairstyle

Descriere: Lucrezi la un celebru saloon de hair style londonez. Tu va trebui sa le aranjezi parul tuturor clientilor pretentiosi ce vor veni la tine. Ai grija, trebuie sa respecti intocmai cererile clientului astfel se va supara si va depunde o cerere pentru a fi concediat.
Control: Folsoeste MOUSE-UL pentru a aranja parul clientilor.
Publicitate

Jucati acum Salonul Tau De Hairstyle doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Salonul Tau De Hairstyle - Jocuri pentru copii

Salonul Tau De Hairstyle Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Salonul Tau De Hairstyle pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Salonul Tau De Hairstyle este un joc din categoria Jocuri Barbie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Salonul Tau De Hairstyle, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri barbie, Jocuri cu coafor, Jocuri pentru fete, Jocuri pentru copii, Jocuri hairstyle, Jocuri cu aranjari de par,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Salonul Tau De Hairstyle pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games