Jocuri Sari Pe Masini


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Sari Pe Masini

Descriere: A venit momentul cand tu vei face ce vrei tu in trafic , in acest joc cu masini virtual . Trebuie sa sari pe masinile din trafic, fara sa cazi jos ,pe autostrada . Este o meserie foarte riscanta , dar care ofera o foarte mare adrenalina pentru soferul / pasagerul ce s-a gandit sa faca acest lucru . Ai la dispozitie 60 de secunde pentru a-i lasa pe ceilalti soferi din trafic , fara glas, sarind pe masinile lor . Misca-te foarte repede, foarte inteligent , atunci cand va veni momentul sa sari pe masini .
Control: Foloseste tasta inapoi pentru a iesi la suprafata masinii, mai exact pe acoperisul ei , si tasta dreapta pentru a sari pe masinile din trafic. Pentru a-ti mari viteza la masina , pt. a beneficia de nitro , foloseste tasta inainte sau up.
Publicitate

Jucati acum Sari Pe Masini doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Sari Pe Masini - Jocuri pentru copii

Sari Pe Masini Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Sari Pe Masini pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Sari Pe Masini este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Sari Pe Masini, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu masini, Jocuri masini autostrada, Jocuri de sarit pe masini, Jocuri de rapiditate, Jocuri de indemanare, Jocuri adrenalina, Jocuri de baieti,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Sari Pe Masini pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games