Jocuri Sarituri Cu Schiurile


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Sarituri Cu Schiurile

Descriere: Pentru ca a venit iarna si cu totii asteptam zapada am hotarat sa pun si un joc specific. Sarituri cu schiurile este un joc in care trebuie sa sari pe o rampa de zapada, sa faci scheme cat mai complexe in timp ce esti in aer si apoi sa ai grija sa aterizezi fara sa cazi. Cand ajungi jos o sa primesti note in functie de schemele pe care le executi.
Control: Foloseste tasta Space pentru a prinde viteza, cand esti la capatul rampei apasa din nou Space pentru a sari. Schemele se executa in aer folosind sagetile in combinatie cu Space.
Publicitate

Jucati acum Sarituri Cu Schiurile doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Sarituri Cu Schiurile - Jocuri pentru copii

Sarituri Cu Schiurile Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Sarituri Cu Schiurile pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Sarituri Cu Schiurile este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Sarituri Cu Schiurile, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de iarna, Jocuri cu zapada, Jocuri zapada, Jocuri iarna, Jocuri cu schiuri, Jocuri sarituri cu schiurile, Jocuri schiuri,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Sarituri Cu Schiurile pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games