Jocuri Sarituri Periculoase


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Motociclete > Sarituri Periculoase

Descriere: In acest joc cu motociclete te vei da peste cap peste niste obstacole . Tot ce va trebui sa faci este sa sari peste aceste obstacole, folosindu-ti echilibrul . Un joc sport cu sarituri foarte extrem de periculoase.
Control: Foloseste tastele directionale pentru a conduce motorul si tastele z,x,c,v,b pentru a face scheme.
Publicitate

Jucati acum Sarituri Periculoase doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Sarituri Periculoase - Jocuri pentru copii

Sarituri Periculoase Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Sarituri Periculoase pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Sarituri Periculoase este un joc din categoria Jocuri Cu Motociclete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Sarituri Periculoase, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu motoare, Jocuri cu scheme, Jocuri cu sarituri, Sarituri motociclete, Jocuri sport extreme, Jocuri periculoase, Jocuri moto, Jocuri motorete,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Sarituri Periculoase pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games