Jocuri Saruta Castiga Sau Pierde


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Barbie > Saruta Castiga Sau Pierde

Descriere: Saruta si arunca sarutul cat poti de tare si vezi care iti e norocul. Oare cine va prinde sarutul tau? Obtine un punctaj foarte bun aruncand sarutul foarte departe. Alegeti sexul personajului cu care doresti sa arunci sarutul.
Control: Fa click odata pentru a saruta si inca odata pentru a-l arunca cu putere.
Publicitate

Jucati acum Saruta Castiga Sau Pierde doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Saruta Castiga Sau Pierde - Jocuri pentru copii

Saruta Castiga Sau Pierde Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Saruta Castiga Sau Pierde pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Saruta Castiga Sau Pierde este un joc din categoria Jocuri Barbie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Saruta Castiga Sau Pierde, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu sarut, Jocuri cu barbie, Jocuri de sarutat, Jocuri de aruncat cu inimi, Jocuri cu inimi, Saruta si castiga, Saruta sau pierde,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Saruta Castiga Sau Pierde pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games