Jocuri Saruturi In Ploaie


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Saruturi In Ploaie

Descriere: Pentru toti adolescentii , care traiesc viata la maxim, iubind , am pregatit jocuri cu saruturi . In aceste jocuri kiss va trebui sa te saruti cu prietena ta fara sa fii prins de calatorii din autobuz , sau de lumea care circula pe strada . Incearca sa o pupi pe prietena ta intr-un mod cat mai romantic, aflandu-te in ploaie . Daruieste-i inima in acest joc virtual , dar si in realitate ; din aceste jocuri cu pupici vei invata cum sa saruti o fata .
Control: Ca si in celelalte jocuri de pupat va trebui sa folosesti mouse-ul . Cum trebuie sa procedezi in acest joc cu saruturi in ploaie ? Va trebui sa fii atent , atunci cand prinzi un moment in care nu se uita nimeni inspre voi , nu e nimeni pe strada sau in autobuz, si sa profiti pentru a o saruta pe prietena ta. Pentru a putea trece la urmatorul nivel va trebui sa completezi bara de sus .
Publicitate

Jucati acum Saruturi In Ploaie doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Saruturi In Ploaie - Jocuri pentru copii

Saruturi In Ploaie Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Saruturi In Ploaie pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Saruturi In Ploaie este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Saruturi In Ploaie, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de sarutat, Jocuri cu saruturi, Jocuri pentru adolescenti, Jocuri cu pupicuri, Jocuri cu pupici, Jocuri cu romantism, Jocuri kiss, Jocuri de pupat,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Saruturi In Ploaie pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games