Jocuri Satul Supravietuitorilor 2


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Satul Supravietuitorilor 2

Descriere: Demult, era o insula superba unde, niste supravietuitori ai unui teribil incendiu, si-au construit un sat. Ei au explorat micuta insula si au stiut-o ca in palma. Dar o pestera misterioasa nu a fost explorata cu atentie. Intr-o zi, doi sateni s-au aventurat in aceasta pestera si au vazut ca de cealalta parte a pesterii este de asemenea o iesire. Curiosi, au iesit prin acest capat al pesterii ... Oops, o mica prapastie cu stanci alunecoase, asadar au alunecat pe acele stanci pana jos. Dar, cu putin noroc au aterizat intr-ul mic lac. Atunci au constatat ca sunt de cealalta parte a insulei, insa, nu erau singuri, acolo erau de asemenea si niste copii. Insa, cine sunt parintii lor? Sau, mai bine spus, parintii lor mai traiesc? Afla asta singur si ajuta-i pe copii sa supravietuiascape acesta insula.
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Satul Supravietuitorilor 2 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Satul Supravietuitorilor 2 - Jocuri pentru copii

Satul Supravietuitorilor 2 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Satul Supravietuitorilor 2 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Satul Supravietuitorilor 2 este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Satul Supravietuitorilor 2, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri sat, Jocuri cu sat, Jocuri de supravietuire, Jocuri supravietuire,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Satul Supravietuitorilor 2 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games