Jocuri Satul Supravietuitorilor


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Satul Supravietuitorilor

Descriere: Demult, traia un trib fericit pe o isula superba. Insa, din pacate un dezastru natural a devastat insula si cativa supravietuitori au plutit pe o barcuta in mijlocul oceanului mult timp... pana cand, barcuta lor a fost condusa de curenti pe o insula pustie. Poate pana la urma putinii supravietuitori mai au o sansa de a trai. Ajuta-i sa-si construiasca un nou sat.
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Satul Supravietuitorilor doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Satul Supravietuitorilor - Jocuri pentru copii

Satul Supravietuitorilor Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Satul Supravietuitorilor pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Satul Supravietuitorilor este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Satul Supravietuitorilor, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri online, Jocuri insule, Jocuri cu insule, Jocuri supravietuire, Jocuri cu supravietuire,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Satul Supravietuitorilor pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games