Jocuri Scapa De Zombie


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Scapa De Zombie

Descriere: In acest joc trebuie sa incerci sa ajungi la un elicopter pentru a putea sa pleci din aceast desert. Insa, pentru a ajunge la elicopter trebuie sa strabati un lung drum plin de zombie. Incearca sa iti imbunatatesti o masina veche pentru a ajunge la elicopter. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza sagetile de la tastatura si tasta "CTRL"
Publicitate

Jucati acum Scapa De Zombie doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Scapa De Zombie - Jocuri pentru copii

Scapa De Zombie Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Scapa De Zombie pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Scapa De Zombie este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Scapa De Zombie, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri pentru copii, Jocuri amuzante, Jocuri cu masini, Jocuri masini, Jocuri cu zombie, Jocuri zombie, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Scapa De Zombie pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games